09. Elokuuta, 2020 - 22:23:54, LautapeliOhjelma v5.00+.

IP osoitteita yhteensä ( 5009 ) ja yhteensä ( 149560 ) latausta, alkaen 20. syyskuuta 2015.

Tervetuloa ystävän kanssa sivustolle pelaamaan 'indie' sotalautapelejä, sivustoilta löytyy jo tänään yhdet suomen laajimmat kokoelmat.

Palvelimet ovat päivityksessä, joka aamu kello 5:30 - 5:45, tervetuloja muina aikoina sivustoille pelaamaan online lautapelejä. :)
Laitteiston minimi vaatimuksia pelaamiseen -

Tavallinen desktop / tablet / puhelin tietokone jossa moderni 2+ core prosessori.
Moderni päivittyvä käyttöjärjestelmä jossa moderni päivittyvä selain, ja selaimessa tuki JavaScript ja HTML5 ohjelmille.
Moderni näytönohjain vähintään esim. NVIDIA 730, tai NVIDIA 1030 ja päivittyvät näytönohjain ajurit.
Moderni näyttöresoluutio, kaiken miellummin leveä 16:9 tai 16:10 tai vielä leveämpi kuten, 3K tai 5K näyttö.
Nettilinjat palvelimiin lautapelimestari.com ja hannupelaa.com ja bittipankki001.com.
Satunnainen TCP portti :43000 - :43020 avoinna palvelimeen https://www.lautapelimestari.com
Kotiin ostettava OpenJDK versio toimii kotikoneissa Oracle Java JRE 11+ kanssa, taikka sitten OpenJDK JRE 11+ kanssa.

Lautapelisivustojeni lataamiset ja pelaamiset ja selaamiset vaativat että olette ainakin 10 - 99+ vuotisia.
Pelaamisen vaatimukset on kirjattu olettaen että käytössänne ei ole erikoisia tehosteita taikka taustaohjelmia.
Pelaamiseen suosittelen MS Edgen, Googlen, Safarin ja Vivaldin selaimia ensin, toiseksi Firefoxia, ohjelmani ei toimi Opera selaimissa.
Jos ja kun teet valinnat ladata ja pelata sivustojani, niin, sinun täytyy tällöin hyväksyä evästeiden käyttö sivustoiltani.


Tämä itse lautapelimestari sivusto on tarkoitettu pelattavaksi yhdellä ja kahdella päätteellä, kotiin, mökille, diskoon tai vaikka uimarannalle, eli, pelaajat vuorotellen siirtoja samalla tabletilla / tietokoneella tehden, tai, kahden eri tabletin / tietokoneen välisiä pelejä.

Taasen tämä lautapelisivusto.com on tarkoitettu pelattavaksi klassikko lautapelien kanssa, sivustolla on esiteltynä ristinolla, reversi, tammi, mylly ja shakki, monin eri versioin, kivaa vaan pelaamaan.

Ja tietenkin mukavaa ihan kaikille kun tulitte tänne lautapelaamaan lautapeli taiteilija Hannu Särön lautapelejä, niin, ystävien kanssa, kuin minun muitten vieraittenkin kanssa, minä lupaankin tässä heti esittää arviolta 50 - 150 lautapeliä, tämä on 0-3+ uutta lautapeliä joka tuleva vuosi sivustoilleni, tällä hetkellä minulla on teille 36 hienoa lautapeliä yhden ja 20 hienoa lautapeliä kahden tietokoneen peliin.

Hurjasti kiitosta myös siintä jos esittelette näitä minun sivustojani omaan mediaanne ystävillenne ja seuraajillenne, voitte kopioida minun kuvasnappeja ja videosnappeja omaan mediaanne, ja voitte myös tehdä omia videoita ja kuvia lautapelieni pelaamisesta, ja kiitosta, esittää sitten kuvia ja videoita kohteliaasti, kenties jopa / vaikka iloisesti minun lautapeli päämääriäni ja suomalaista kehittyvää netti lautapelaamista tukien.

Minä toivoisin, että, olisi monta henkilöä jotka seuraisivat minun lautapeli julkaisuja omilla medioillaansa, kevyesti näin alkuun, ja jos tai kun minä sitten onnistun kaikessa lautapeli toiminnassani, niin, sitten myöhemmin kenties hieman tarkemminkin ja isommalla skaalalla.

Kiitos kun Hannu Särö saa teiltä kaikilta luvan ja tuen olla mukana kehittämässä suomalaista sotalautapeli netti pelaamista.

Eli, sitten vaan, että, tulkaa kaikki kavereitten kanssa tänne lautapelimestarin sivustoille, pelaamaan suomen ykkös lautapelejä ..

Kiitos,

Hannu Särö - "Hobby boardgame indie".Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Särö.

Hannu Särö on yksi suomi netin tämän päivän parhaimmista javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Särö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1984 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."(C) Copyrights 2014-2020 by Hannu Särö + Helsinki Suomi EU
email : palaute@lautapelimestari.com