09. Elokuuta, 2020 - 23:26:04, LautapeliOhjelma v5.00+.

IP osoitteita yhteensä ( 648 ) ja yhteensä ( 8516 ) latausta, alkaen 10. lokakuuta 2016.

Hannu Särö on 'indie' lautapelisuunnittelija, hän esittää 0-3+ uutta sotaisa aihe lautapeliä suomalaisille myös tänä vuonnakin. :)

Palvelimet ovat päivityksessä, joka aamu kello 5:30 - 5:45, tervetuloja muina aikoina sivustoille pelaamaan online lautapelejä. :)
Laitteiston minimi vaatimuksia pelaamiseen -

Tavallinen tietokone/tablet/puhelin jossa moderni 2+ core prosessori.
Moderni päivittyvä käyttöjärjestelmä ja moderni päivittyvä selain, jossa tuki JavaScript ja HTML5 ohjelmille.
Moderni näytönohjain vähintään esim. 1280 x 800 px ja päivittyvät näytönohjain ajurit.
Nettilinjat palvelimiin lautapelimestari.com ja hannupelaa.com ja bittipankki001.com.
Satunnainen TCP portti :43000 - :43020 avoinna palvelimeen https://www.lautapelimestari.com

Tabletpelisivustojeni lataamiset ja pelaamiset ja selaamiset vaativat että olette ainakin 10 - 99+ vuotisia.
Pelaamisen vaatimukset on kirjattu olettaen että käytössänne ei ole erikoisia tehosteita taikka taustaohjelmia.
Pelaamiseen suosittelen MS Edgen, Googlen, Safarin ja Vivaldin selaimia ensin, toiseksi Firefoxia, ohjelmani ei toimi Opera selaimissa.
Jos ja kun teet valinnat ladata ja pelata sivustojani, niin, sinun täytyy tällöin hyväksyä evästeiden käyttö sivustoiltani.


Tämä tabletpelisivusto on tarkoitettu pelattavaksi yhdellä tabletilla, kotiin, mökille, diskoon tai vaikka uimarannalle, eli, pelaajat vuorotellen siirtoja samalla tabletilla tehden, eli, kahden eri tabletin välisiä pelejä, ei ole mukana, vielä tällä kertaa, taasen lautapelisivustolla, sitten, voi pelata kahden eri päätteen välisiä lautapelejä.

Ja tietenkin mukavaa ihan kaikille kun tulitte tänne tabletpelaamaan lautapeli taiteilija Hannu Särön lautapelejä, minä lupaankin tässä heti esittää arviolta 50 - 150 lautapeliä, tämä on 0-3+ uutta lautapeliä joka tuleva vuosi sivustoilleni, tällä hetkellä minulla on teille 36 hienoa lautapeliä yhden ja 20 hienoa lautapeliä kahden tietokoneen peliin.

Hurjasti kiitosta myös siintä jos esittelette näitä minun sivustojani omaan mediaanne ystävillenne ja seuraajillenne, voitte kopioida minun kuvasnappeja ja videosnappeja omaan mediaanne, ja voitte myös tehdä omia videoita ja kuvia lautapelieni pelaamisesta, ja kiitosta, esittää sitten kuvia ja videoita kohteliaasti, kenties jopa / vaikka iloisesti minun lautapeli päämääriäni ja suomalaista kehittyvää netti lautapelaamista tukien.

Minä toivoisin, että, olisi monta henkilöä jotka seuraisivat minun lautapeli julkaisuja omilla medioillaansa, kevyesti näin alkuun, ja jos tai kun minä sitten onnistun kaikessa lautapeli toiminnassani, niin, sitten myöhemmin kenties hieman tarkemminkin ja isommalla skaalalla.

Kiitos kun Hannu Särö saa teiltä kaikilta luvan ja tuen olla mukana kehittämässä suomalaista sotalautapeli netti pelaamista.

Eli, sitten vaan, että, tulkaa kaikki kavereitten kanssa tänne lautapelimestarin sivustoille, pelaamaan suomen ykkös lautapelejä ..

Kiitos,

Hannu Särö - "Hobby boardgame indie".Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Särö.

Hannu Särö on yksi suomi netin tämän päivän parhaimmista javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Särö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1984 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."(C) Copyrights 2014-2020 by Hannu Särö + Helsinki Suomi EU
email : palaute@lautapelimestari.com