17. Tammikuuta, 2021 - 14:37:50, AsiakasOhjelma v5.00+.

IP osoitteita yhteensä ( 678 ) ja yhteensä ( 8695 ) latausta, alkaen 10. lokakuuta 2016.

Sivustoilla on 'indie' lautapelejä, pelaa ONLINE kaksin sotalautapelejä netin kautta kaverin taikka vaikka jonkun vieraista kanssa. :)

Palvelimet ovat päivityksessä, joka aamu kello 5:30 - 5:45, tervetuloja muina aikoina sivustoille pelaamaan online lautapelejä. :)
Laitteiston minimi vaatimuksia pelaamiseen -

Tavallinen tietokone/tablet/puhelin jossa moderni 2+ core prosessori.
Moderni päivittyvä käyttöjärjestelmä ja moderni päivittyvä selain, jossa tuki JavaScript ja HTML5 ohjelmille.
Moderni näytönohjain vähintään esim. 1280 x 800 px ja päivittyvät näytönohjain ajurit.
Nettilinjat palvelimiin lautapelimestari.com ja hannupelaa.com ja bittipankki001.com ja bittipankki002.com.
Satunnainen TCP portti :43000 - :43020 avoinna palvelimeen https://www.lautapelimestari.com

Tabletpelisivustojeni lataamiset ja pelaamiset ja selaamiset vaativat että olette ainakin 10 - 99+ vuotisia.
Pelaamisen vaatimukset on kirjattu olettaen että käytössänne ei ole erikoisia tehosteita taikka taustaohjelmia.
Pelaamiseen suosittelen MS Edgen, Googlen, Safarin ja Vivaldin selaimia ensin, ohjelmani ei toimi Firefox tai Opera selaimissa.
Jos ja kun teet valinnat ladata ja pelata ilmais sivustojani, niin, sinun täytyy tällöin hyväksyä evästeiden käyttö sivustoiltani.


Tämä tabletpelisivusto on ilmaiseksi tarkoitettu pelattavaksi online yhdellä tabletilla, kotiin, mökille, diskoon tai vaikka uimarannalle, eli, pelaajat vuorotellen siirtoja samalla tabletilla tehden, eli, kahden eri tabletin välisiä pelejä, ei ole mukana, vielä tällä kertaa, taasen lautapelisivustolla, sitten, voi pelata kahden eri päätteen välisiä digitaalisia lautapelejä.

Ja tietenkin mukavaa ihan kaikille kun tulette tänne tabletpelaamaan lautapeli taiteilija Hannu Särön lautapelejä, minä lupaankin tässä heti esittää arviolta 50 - 150 lautapeliä, tämä on 0-3+ uutta lautapeliä joka tuleva vuosi sivustoilleni, tällä hetkellä minulla on teille 36 hienoa lautapeliä yhden ja 20 hienoa digitaalista lautapeliä kahden tietokoneen peliin.

Eli, sitten vaan, että, tulkaa kaikki kavereitten kanssa tänne lautapelimestarin sivustoille, pelaamaan suomen ykkös kahden netti pelaajan kaksinpeli lautapelejä ..

Minä rakennan tästä lautapelimestari.com sivustosta, sellaisen hienon ilmaispeli sivuston, jossa minä lautapelimestari Hannu julkaisen ja esitän suomi netissä säännöllisesti 0-3+ uutta lautapeliä, nämä sitten joka tuleva vuosi pelaajien arvioon ja pelaamiseen, tervetuloa seuraamaan säännöllisesti sivun kehittymistä, tule vaikka kaverien kanssa pelaamaan jo valmiita kaksinpeli lautapelejäni.

Kiitos,

Hannu Särö - "Hobby boardgame indie".Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Särö.

Hannu Särö on yksi suomi netin tämän päivän merkittävimmistä javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Särö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1984 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."(C) Copyrights 2014-2021 by Hannu Särö + Helsinki Suomi EU
email : palaute@lautapelimestari.com